Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Uslovi korišćenja

Sadržaj web sajta Stanari.org ( u daljem tekstu Sajt) je dostupan posjetiocu (u daljem tekstu Korisnik) po sledećim uslovima korišćenja, te daljim korišćenjem Sajta, Korisnik se slaže sa svim navedenim uslovima.

Opšti uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dijela Sajta i svih njegovih dijelova, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Ni jedan dio Sajta ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Sajt zadržava pravo mijenjanja i uklanjanja sadržaja sa sajta bez prethodne najave.

Sadržaj Sajta koristite isključivo na vlastitu odgovornost te Sajt ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem sajta.

Sajt se sastoji od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, posuđenih tekstova i linkova na spoljne stranice.

Sajt polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).

Ukoliko smatrate da je Sajt povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Sajt sadrži i linkove prema drugim web stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj na tim stranicama.

Sajt nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na sajtu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na sajtu Stanari.org.

Sajt štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Sajt se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila Sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Sajt zadržava pravo izmjene ovih uslova korišćenja bez prethodne najave.

Provjerite i našu politiku zaštite privatnosti