Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Suzana Horvat, čelnica lokalnog odbora HDZdanas je na svom Fejsbuk profilu objavila sliku ustaškog zločinca Ante Pavelića

ZAGREB – Suzana Horvat, čelnica lokalnog odbora HDZ-a u prigradskom naselju Majurec, danas je na svom Fejsbuk profilu objavila sliku ustaškog zločinca Ante Pavelića.

Horvatova je objavila sliku Pavelića sa pratećim tekstom objave „Da se prisetimo našeg poglavnika”, ali je nedugo zatim obrisala taj svoj status na Fejsbuku, preneo je hrvatski portal Danica.hr, navodeći da je na tu njenu objavu stiglo dosta komentara podrške i odobravanja.

„Da barem možemo da kloniramo i njega i Adolfa. Za dom spremni, uvek i zauvek”, napisala je jedna žena, a Horvatova joj je odgovorila: „Istina… Da nam je on bio devedesetih, ne bi na bila potrebna Oluja”.

„Nisam mislila ozbiljno, bilo je to iz zafrkancije, ali malo i iz revolta jer su mi dva sestrića, mladi momci, stradala na ratištu”, izjavila je Horvatova nakon što je uklonila objavu, prenosi Tanjug.

Suzana Horvat je istaknuta članica HDZ-a u križevačkom naselju Majurec , gde je bila i na izbornoj listi za lokalne odbore pre dve godine.

Na svom Fejsbuk profilu objavila je i fotografiju sa hrvatski premijerom Andrejem Plenkovićem.

Izvor: www.politika.rs